top of page

Barnehage

KANALEN

Denne siden er for alle dere som arbeider i barnehage, studenter og andre som er opptatt av barnehagepedagogikk.  

 

Her vil vi legge ut artikler og podcaster med tips og verktøy dere kan bruke som utgangspunkt for refleksjoner og faglig utvikling.

 

Her finner du PRAKSISFORTELLINGER med refleksjonsoppgaver. Disse  kan benyttes på møter eller i veiledningsarbeid. Dere finner også verktøy og metoder som kan brukes i arbeidet med å styrke foreldresamarbeidet i barnehagen.

 

På denne siden siden ligger også verktøy dere kan bruke i arbeidet med å utforme gode prosessorienterte planer for barnehagen.

Vi setter stor pris på om dere sender inn forslag og ønsker til oss.

Vi håper at vi kan inspirere dere i det viktige arbeidet i barnehagen.

Her kan du lese artikler og små innlegg samt lytte til noen av våre podcaster.

 

Gjennom artiklene ønsker vi å belyse små og store faglige utfordringer. I tilknytning til artiklene følger refleksjonsoppgaver som dere kan bruke på personalmøter, foreldremøter og ledermøter. Etter våre månedlige webinarer, legger vi ofte ut innlegg som kan inspirere til videre arbeid i egen barnehage.

Alle innlegg
Aktuelt

Aktuelt

På denne spalten vil litt av hvert som er aktuelt her og nå komme.

Har dere ønsker om temaer dere ønsker at vi tar opp her, setter vi veldig pris på om du vil ta kontakt og fortelle om det.

Pedagogikk

Veiledning

Her finner du artikler som handler om Veiledning

Veilednig
Foreldresamarbeid
Verktøy

Verktøy for utvikling av pedagogisk praksis

Under her kan du finne verktøy fra bøkene til Kari Pape som dere kan bruke som hjelp i arbeidet med planlegging av god pedagogisk praksis.