top of page

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (Cookies) for å kunne gi eksisterende kunder en god brukeropplevelse, og i tillegg som en del av vår markedsføring mot potensielle nye kunder.

 

Informasjonskapsler er små filer lagret på din datamaskin av nettleseren din (for eksempel Internet Explorer, Firefox eller Chrome) ut fra en forespørsel fra den nettsiden du besøker. En slik informasjonskapsel gjør at siden du besøker kan huske ting som innstillinger og brukerhistorien din på nettsiden eller sørge for at du alltid er logget inn, om du har valgt at passordet ditt skal bli husket.

Informasjonskapsler kan lagres på din datamaskin for en kort periode (for eksempel til du lukker nettleseren), eller for en bestemt periode, det kan være dager, måneder eller til og med år. Informasjonskapsler som ikke er laget av denne siden/domenet du besøker akkurat nå, er ikke tilgjengelig og kan ikke benyttes av denne siden.

Vår bruk av informasjonskapsler

Vårt domene Foreldrekanalen, bruker informasjonskapsler til flere ting. Det inkluderer:

  • Registrering og vedlikehold av din informasjon. Det sikrer at du kan forbli innlogget, og beholde det oppsettet du har valgt.

  • Statistikk. Dette hjelper oss i å forstå hvordan brukere benytter nettsiden, og gjør at vi kan forbedre dem.

  • Andre tredjeparts informasjonskapsler slik som f.eks. Liker på Facebook. Disse informasjonskapslene blir generelt alltid satt av en uavhengig tredjepart, så Foreldrekanalen har ikke tilgang til den informasjonen disse kapslene lagrer.

Fjerne/deaktivere informasjonskapsler

Håndtering og vedlikehold av informasjonskapslene dine må gjøres fra innstillinger i den gjeldene nettleseren du bruker. Her er en liste av guider som viser hvordan du kan endre dette i noen populære nettlesere:

bottom of page