top of page

Hverdag og familieliv

med små barn

SOM MEDLEM AV

Foreldrekanalen får dere:

Webinarer -
hver måned for medlemmer

Vi arrangerer webinarer live hver måned for medlemmer på Barnehagekanalen. Mange av disse er også åpne for foreldre på Foreldrekanalen. 

På kanalen finner du artikler og fortellinger. Vi legger ut nytt stoff hver uke. Artiklene er sortert etter fem hovedtemaer. De tar utgangspunkt i hverdags-fortellinger, som vi tror dere som foreldre vil kjenne dere godt igjen i. Vi håper at dette vil gi dere god innsikt, trygghet og støtte i en travel hverdag med små barn.

Rabatt: kurs og veiledningstime

Som forelder kan du komme over små og store utfordringer, det kan være vanskelig å vite hvordan man kan håndtere. Da kan det være godt å ha noen å snakke med å få råd om hvordan man kan skape gode hverdager sammen med barna. Her kan du booke Kari til å holde foredrag eller private samtaler. Som medlem får du rabatt på veiledningstimer og på alle kurs vi tilbyr til foreldre.

Podcast og Videoblog

På denne siden presenterer vi podcaster og videoblogger, der aktuelle temaer blir belyst. Her vil vi invitere gjester, som deler av sine livserfaringer med oss. Og du vil også få gode råd fra eksperter på ulike områder innenfor pedagogikk.  

Foreldre

fra 59,- i måneden

 

For å få tilgang til alle sidene på Foreldrekanalen må du bli medlem av siden først. For å bli medlem velger du en av våre pakker. Du kan når som helst  avslutte abonnementet!

Barnehage

fra 349,- i måneden

 

For å få tilgang til alle sidene på Barnehagekanalen må du bli medlem av siden først. For å bli medlem velger du en av våre pakker. Du kan når som helst  avslutte abonnementet!

Webinarer og kurs

Her ser du et lite utvalg av våre webinarer og kurs. Trykk på knappen for å se alle webinarene vi tilbyr fremover.

 • 20. sep. 2021, 20:00 – 21:00
  Webinar
  Et kurs for foreldre og alle som arbeider i barnehagen. Tema for kurset er å bidra til at barn utvikler ansvarlighet - da må de møte ansvarligheten i de voksne!
 • 23. aug. 2021, 17:15 – 18:15 CEST
  Webinar
  God ledelse i barnehagen - Lars Grimstad og Kari Pape skal blant annet snakke om betydningen av å ha en god tilbakemeldingskultur
 • 02. aug. 2021, 20:00 – 21:00
  Webinar
  Koronababyene er klare for barnehagen - er vi voksne klare? Årets ettåringer har levd et helt liv med Korona. Hvor rustet er de til å takle livet i barnehagen? Og hvor rustet er foreldrene til å overlate ansvaret til barnehagen? La oss sammen gi dem en god start på resten av livet!
Logo_Merke_foreldrekanalen.png

Se for deg 18 år fram i tid;
Hvordan ønsker du at din relasjon til barnet skal være?

Det du velger å gjøre i dag, vil få stor betydning for hvordan dere får det sammen i framtiden!

Det tar tid å være foreldre, men etter 18 år er mye gjort!

Livet med små barn kan av og til by på utfordringer, og da skal du vite at du ikke er alene. Få et annet syn på hverdagen, og ha troen på at det du gjør er godt nok! 

 -   REKLAMEFRITT   -

Til foreldre og barn

om relasjoner

Historier_verdens-vakreste_foreldrekanal
Foreldrekanalen_Foreldre-små-barn.jpg
OM OSS BAK

foreldrekanalen

Vårt navn er Kari Pape og Mari Aurmo Weldingh, og sammen bestemte vi oss for å starte opp denne nettsiden for foreldre og barnehager. Vi har begge viet hele vårt voksne liv til arbeidet med å gjøre det best mulig for barn å være barn. Vi vet begge at en forutsetning for å lykkes er å få de voksne som er sammen med barna til å gjøre en best mulig innsats. Relasjon er et stikkord vi er opptatt av. Vi kjemper for en barndom der leken får stå i fokus og der barn skal få være barn. Samarbeid mellom voksne som har med barna våre å gjøre er også helt sentralt. Som fagpersoner med lang erfaring fra møtet med barn og voksne tenker vi at vi har mye å by på. Vi har god kjennskap til de ulike fagmiljøene rundt omkring i Norge og tenker å trekke inn gode fagfolk i de tilfellene der vi selv kommer til kort.

- Kari Pape og Mari Aurmo Weldingh

bottom of page