top of page

"Pappa og Pedagog"

Det er helt normalt!


Man skal aldri dra alle under en kam, men ofte er det den kvinnelige delen i huset som holder orden og styr på tingene barna skal ha med seg i barnehagen. Kona mi har mange systemer. Et i kjøleskapet, klesskapene, baderommet, kjøkkenskuffer med mer.

I alle mine år som ansatt i barnehage har jeg hatt stålkontroll på barnas klær i barnehagen. Jeg irriterer meg av og til over de glemte lappene med navn på klær og at foreldre av og til glemmer. Med årene har jeg utviklet en sans for gjenkjenning av tøymyknere og vask. Jeg kan lukte på klærne og deretter finne riktig eier.

Når jeg selv fikk barn er det som alt jeg kan på jobb bare har gått i glemmeboka. Jeg har ikke kontroll på noen ting og irriterer med over gutten på 3 år som har ryddet selv fordi det er så rotete. Jeg glemmer matpakker, klær, turer osv. Rett og slett er jobbhjernen slått av. Det er hektiske morgener hvor ting rett og slett blir glemt. Så til alle dere foreldre der ute som glemmer noe innimellom. Det går fint 😊. Barnehagen er kreative og finner en løsning. Her om dagen brukte min yngste en genser på hodet i mangel på luen vi hadde glemt.


Comments


bottom of page