top of page

Julekalender 3. desember - Foreldrekanalen

Da har vi åpnet den tredje luka i årets julekalender.


Vi gratulerer Erna Ueland som ble trukket ut i dag.


Denne boka passer for de eldste barna i barnehagen og de yngste skolebarna. I boka blir vi kjent med hunden Trym og kaninen Max, som blir bestevenner og som starter opp et detektivbyrå.
I boka berøres en rekke ulike temaer, som åpner for gode samtaler rundt følelser og etiske dilemmaer. Blant temaene er; urettferdighet, sjalusi, utestengelse, skuffelse, opplevelsen av å være oversett, glede, mestring og fellesskap. Barn trenger å bli lest for - de trenger å samle seg om noe! Gode fortellinger gir næring til barns lek!
Trym er en engelsk setter, som bor sammen med menneskene sine. Helt fra han var en liten valp, har han ønsket seg en hundevenn, en lillesøster eller en lillebror. En dag kommer menneskene hans hjem med et lite bur og Trym blir kjempeglad. Han er sikker på at han endelig skal få en valpevenn! Men ut av buret kommer den selvgode kaninen Max. Går det an for en engelsk setter å bli bestevenn med en "hårdott?" Trym bestemmer seg for å overse kaninen Max, men så skjer det noe som endrer alt!Boka blir sendt deg i posten!


Comments


bottom of page