top of page

La oss forebygge framfor å reparere


Hei! Mitt navn er Siw Iren Nysæther Nyborg.

Jeg har brukt store deler av mitt voksne liv på å bearbeide en veldig vond barndom. Fra så langt tilbake jeg kan huske har det vært kaos, flyttinger, psykisk syke og rusavhengige voksne i en salig blanding. Jeg har vært utsatt for seksuelle overgrep, vold og emosjonell omsorgssvikt.

Dette er det utrolig mange andre enn jeg som har opplevd også, men det er dessverre fortsatt et stort stigma rundt disse temaene.

I dag er jeg en 38 år gammel kvinne som bor sammen med min mann og mine/dine/våre barn. Jeg jobber som trener, kurs og foredragsholder. Livet mitt nå er trygt og godt, men skadene fra barndommen må jeg leve videre med. Min drivkraft har vært å forsøke å snu alt det vonde til noe som kan ha verdi for andre. Gjennom terapi, trening og selvutvikling har jeg funnet en plattform og styrke, som jeg bruker i mitt arbeid med å informere, utdanne og hjelpe andre. Både de som har vært utsatt for vold og overgrep, men også for de som jobber med barn, unge og voksne som sliter.

Jeg ble invitert av Kari for å fortelle litt om mine opplevelser og erfaringer. Håper du som lytter kan finne innsikt og nye perspektiver, som kan være verdifulle for deg.

Har dere spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker samarbeid, kan dere nå meg via mine sosiale kanaler eller mail: siwiren@siwiren.no
Commentaires


bottom of page